Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε σε χαντάκι

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε σε χαντάκι Facebook Twitter
1

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με 20 επιβάτες εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Μώλου Φθιώτιδας. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμένοι επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν και βγήκαν από το όχημα. Ωστόσο, ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Η τροχαία αυτοκινητοδρόμων εξετάζει τα αίτια του τροχαίου.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ είχε ξεκινήσει στις 8.00 από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM