Λάρισα: Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Λάρισα: Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας γιατρός από τη Λάρισα κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 4χρονης κόρης του. 

Ο δράστης ασέλγησε σε βάρος της κόρης του στο αυτοκίνητό του. Από την μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη, υποβλήθηκε σε βάρος του έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη τέσσερις ώρες αργότερα από την ώρα που ορίζει η πράξη επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο δράστης προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Κατερίνης.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση. Το όχημά του μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Η έρευνα από την αστυνομία συνεχίζεται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM