Λαμία: Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός του Κέντρου Υγείας που «απέτρεπε κόσμο απ' το να εμβολιαστεί»

Λαμία: Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο παρακολουθείται η γιατρός από το Κέντρο Υγείας Λαμίας, που φέρεται να απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί.

Η μητέρα της κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, καθώς όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, ανησυχούσε για την υγεία της.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας, η οποία παρήγγειλε την εξέταση της γιατρού από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου, όπως προβλέπει ο νόμος. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η γυναίκα εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας όσο και στο εφημερεύον Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διεκομίσθη το βράδυ της Τετάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Και οι δύο ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Σημειώνεται ότι η γιατρός είχε απομακρυνθεί από την εμβολιαστική διαδικασία από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, ενώ με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας.

Από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

Με πληροφορίες από Lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM