Κυψέλη: Διαρρήκτης «άνοιξε» 3 καταστήματα σε ένα βράδυ

Κυψέλη: Διαρρήκτης «άνοιξε» 3 καταστήματα σε ένα βράδυ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Διαρρήκτης κατάφερε να εισβάλλει σε 3 μαγαζιά στην Κυψέλη μέσα σε λίγες ώρες και να τα ληστέψει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega o διαρρήκτης εισβάλλει σε 3 μαγαζιά στην Κυψέλη μέσα σε λίγες μόνο ώρες και σπάει τζάμια ανενόχλητος. Στο διάστημα μίας ώρας ο διαρρήκτης με το σφυρί παραβίασε και λήστεψε τρία καταστήματα εστίασης στην περιοχή της Κυψέλης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, σε ένα κατάστημα τα ξημερώματα ο νεαρός πηδά στον εξωτερικό χώρο, πλησιάζει την πόρτα του μαγαζιού και με το σφυρί στο χέρι καταφέρνει να την παραβιάσει. Κατόπιν ο δράστης κατευθύνεται αμέσως προς την ταμειακή μηχανή της επιχείρησης. Περίπου 1.500 ευρώ ήταν η λεία του διαρρήκτη από το συγκεκριμένο κατάστημα. Μέχρι κι αυτή την στιγμή ο δράστης των διαρρήξεων στα καταστήματα εστίασης έχει παραμείνει ασύλληπτος.
 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ