Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάφου ο θάνατος του γιατρού Μιχάλη Μάρκου από κορωνοϊό


Ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

 

Κύπρος: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός γιατρός - Ήταν κατά των εμβολίων


Ο ίδιος, εκτός από πολύ ενεργός και ιδιαίτερα αγαπητός στους ντόπιους, είχε εκφραστεί πολλάκις και δημοσίως κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, την κρισιμότητα του οποίου υποβάθμιζε. 

 

«Σήμερα κανένας δεν γνωρίζει για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τις επιπλοκές των εμβολίων. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ένα φάρμακο δοκιμάζεται τυφλά στον παγκόσμιο πληθυσμό για να "προστατέψει" τον άνθρωπο από μια ασθένεια που η θνητότητά της είναι χαμηλότερη από την κοινή γρίππη. Το ντελίριο τρομοκρατίας των ΜΜΕ απαράδεκτο. Η προτεινόμενη πράσινη εμβολιαστική κάρτα, φασιστική. Το καθημερινό τεστ για να πας στη δουλειά σου, εξοντωτικό. Ότι δοκιμάζεται η δημοκρατία, η ατομική και συλλογική ελευθερία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όσοι δεν το καταλάβατε, έχετε το ελαφρυντικό της μη κατανόησης της στέρησης αυτών των αγαθών που για εμάς είναι το οξυγόνο της ζωής. Καλό μπόλι» είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν από ένα μήν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

 

Κύπρος: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός γιατρός - Ήταν κατά των εμβολίων
Πηγή φωτογραφίας: Philenews.com