Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα- Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου- Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί Facebook Twitter
eurokinissi
0

Σε ισχύ είναι από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει ανακοινώσει διακοπή κυκλοφορίας σε αρκετούς δρόμους, καθώς και απαγόρευση παρκαρίσματος σε αρκετά σημεία.

Διακοπή κυκλοφορίας

Θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06:00 έως το τέλος της εκδήλωσης της 25ης Μαρτίου, καθώς και η κυκλοφορία τους από τις 15:00 στα εξής σημεία: Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ιλισίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β' και Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Πού απαγορεύεται η στάθμευση

Λόγω της διεξαγωγής της Στρατιωτικής Παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, σε αρκετούς δρόμους θα απαγορευτεί η στάθμευση οχημάτων σήμερα και αύριο.

Για σήμερα, 24 Μαρτίου, η στάθμευση θα απαγορεύεται στους εξής δρόμους: Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Λένορμαν, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Κολοκυνθούς, σε όλο το μήκος της. Βούρβαχη, σε όλο το μήκος της. Πετμεζά, σε όλο το μήκος της.

Καλλιρρόης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της οδού Πετμεζά, ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Βουλιαγμένης προς Φραντζή. Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Μάρνη, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Από 12.00΄ έως 19.30΄ώρα της Πέμπτης 25.03.2021 στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στο Λόφο Λυκαβηττού.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δρομολογιακές ρυθμίσεις ισχύουν μέχρι την Παρασκευή και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μετά από εντολή της αστυνομίας, τα δρομολόγια στη γραμμή του προαστιακού προς το Αεροδρόμιο, λόγω των μέτρων ασφαλείας κατά την άφιξη ξένων επισήμων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, αλλάζουν. Οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν/εκκινούν στο Κορωπί και δεν θα φτάνουν έως το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα διαστήματα:

Σήμερα: 13.45-14.15, 17.20-17.50, 21.45-22.15

25 Μαρτίου: 12.15-12.45, 14.15-15.45

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ