Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι κλείνουν λόγω του του Ημιμαραθωνίου Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθεται σε εφαρμιγή αύριο Κυριακή στην Αττική λόγω της διεξαγωγής του 7ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου.

Αναλυτικότερα, λόγω του Ημιμαραθωνίου, που ονομάζεται «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 07.30΄ έως τις 12.00΄ στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμων Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας, ως εξής:

- Στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (ΛΕΑ) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Σε τμήμα πλάτους 1,5μ στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Ιερά Οδός, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ