Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο, λόγω της εκδήλωσης στην Εθνική Πινακοθήκη- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Η Εθνική Πινακοθήκη Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη, στην περιοχή της Εθνικής Πινακοθήκης, λόγω εκδήλωσης στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την ανακαινισμένη Εθνική Πινακοθήκη, όπου θα ξεναγηθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ξένοι ηγέτες που έχουν προσκληθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 

Για αυτό τον λόγο, από τις 06:00 το πρωί αύριο θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων και από τις 15:00 η κυκλοφορία στα εξής σημεία:

 

- Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

- Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

- Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ιλισίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

- Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β΄ και Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ