Κρήτη: Ο δήμος Ηρακλείου βάζει αλεξικέραυνα σε όλα τα σχολεία

Κρήτη: Ο δήμος Ηρακλείου βάζει αλεξικέραυνα σε όλα τα σχολεία Facebook Twitter
0

Υπεγράφη, σήμερα, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου, η σύμβαση για την «Προμήθεια Εξαρτημάτων Αντικεραυνικής Προστασίας (Αλεξικέραυνα)».

Την σύμβαση υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 24.612,11 ευρώ και προβλέπει την προμήθεια εξαρτημάτων Αντικεραυνικής Προστασίας (Αλεξικέραυνα) σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ηρακλείου.

Τα σχολικά συγκροτήματα στα οποία θα τοποθετηθούν αλεξικέραυνα είναι: 7ο Γενικό Λύκειο, 8ο Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο Κάτω Ασιτών, 36ο Δημοτικό Σχολείο, 12ο Γυμνάσιο, 6ο Λύκειο, 34ο Δημοτικό Σχολείο, 47ο Νηπιαγωγείο, 30ο Δημοτικό, 40ο Δημοτικό, 55ο Νηπιαγωγείο, 47ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού. Επίσης, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο, στο Νηπιαγωγείο Αγίου Μύρωνα και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μύρωνα, θα συμπληρωθεί η αντικεραυνική προστασία που ήδη υπάρχει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Ελλάδα / Εικόνες από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών, πολιτικών αρχηγών και άλλων επίσημων πραγματοποιείται στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η δεξίωση για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
LIFO NEWSROOM
Τα «πόθεν έσχες» πρόδωσαν μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση ΚΤΕΛ

Ελλάδα / Τα «πόθεν έσχες» πρόδωσαν μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση ΚΤΕΛ

Ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος προχώρησε στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, τραπεζικών θυρίδων, μετοχών, περιουσιακών στοιχείων, των εμπλεκομένων προσώπων
LIFO NEWSROOM