Απεργία της ΓΣΕΕ

Κοζάνη: 55χρονος πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα- «O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά» λέει η κόρη του

Κοζάνη: 55χρονος πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα- «O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά» λέει η κόρη του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένας 55χρονος, σε χωριό της Κοζάνης, κατέληξε μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί όταν ο λαιμός του έφραξε από ένα κομμάτι μηλόπιτα.

Η τραγική ιστορία του ανθρώπου ξεκίνησε όταν επισκέφτηκε το σπίτι του αδελφού του, ο οποίος τον κέρασε λίγη μηλόπιτα. Ωστόσο κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, ο άνδρας θέλησε να τη δοκιμάσει με αποτέλεσμα ένα κομμάτι να φράξει τον λαιμό του και να μην μπορεί να ανασάνει.

Ο 55χρονος άνδρας έπεσε στο έδαφος και όπως ανέφερε η κόρη του, μιλώντας στο Mega, τουλάχιστον τρία άτομα πέρασαν από το σημείο χωρίς όμως να τον βοηθήσει κανείς.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», ανέφερε η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου, ο θείος μου του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί» συνέχισε η κόρη του θύματος.

Ο άτυχος 55χρονος αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον αδελφό του, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης όπου του αφαιρέθηκε το κομμάτι της μηλόπιτας που είχε κολλήσει στον λαιμό του και διασωληνώθηκε.

«Μετά από τις εξετάσεις που του έκαναν, τις αξονικές και όλα αναλυτικά, βρήκαν το κομμάτι γλυκού στον λαιμό. Οι γιατροί τον περιποιήθηκαν στο Μαμάτσειο, έπεσαν πάνω του. Πήγε, έκατσε έξι μέρες στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, τα ίδια έκαναν και εκεί, τον επισκέφτηκα τελευταία μέρα, του είπα ότι θα φροντίζω την οικογένειά του, όπως έκανα όλα τα χρόνια», σημείωσε η αδερφή του 55χρονου.

Ο άνδρας παρέμενε νοσηλευόμενος από τις 29 Οκτωβρίου αλλά κατέληξε πριν από δύο ημέρες.

Με πληροφoρίες του Mega

Ελλάδα
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ