Κωτσόβολος: Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη- Αγνοήστε αυτά τα SMS

Κωτσόβολος: Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη- Αγνοήστε αυτά τα SMS Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για προσπάθεια εξαπάτησης καταναλωτών ενημερώνει η εταιρεία Κωτσόβολος, που καλεί τους πολίτες να αγνοήσουν SMS που δωρίζουν βραβεία και ζητούν προσωπικά στοιχεία και καταχώρηση αριθμού κάρτας.

Αυτά τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού, αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία, που καλεί τους καταναλωτές να τα αγνοήσουν και να μην ανοίξουν οποιοδήποτε link περιέχουν αυτά τα μηνύματα.

«Πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη, με τα οποία η Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει. Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε τυχαίους αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος», επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία έχει ενημερώσει τις διωκτικές αρχές, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευθούν οι καταναλωτές από την ηλεκτρονική απάτη. Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν αντιληφθούν ότι έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ