Τουλάχιστον 100 κρούσματα με λοίμωξη κορωνοϊού έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη τη χώρα.

 

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του GRTimes.gr, σύμφωνα με το οποίο μάλιστα 30 από τις μολύνσεις έχουν εντοπιστεί σε μεγάλη παιδική κατασκήνωση που βρίσκεται στην περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική. Στην ίδια περιοχή, σε άλλη κατασκήνωση έχουν ανιχνευτεί τέσσερα κρούσματα.

 

Σε κατασκήνωση της Σιθωνίας στη Χαλκιδική, έχουν εντοπιστεί 11 θετικά κρούσματα ενώ σε κατασκήνωση της Καβάλας οι μολύνσεις έφτασαν τις 19.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr, 23 κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε παιδική κατασκήνωση της Πίνδου και πέντε σε κατασκήνωση της Κορινθίας. Ακόμα, σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκαν άλλα 10 κρούσματα σε παιδιά τα οποία φιλοξενούνταν στις παραπάνω κατασκηνώσεις.

 

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως αν και τα παιδιά εισέρχονται στις κατασκηνώσεις με αρνητικά τεστ κορωνοιού και οι επιχειρήσεις εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα, σχεδόν καθημερινά εντοπίζονται νέα κρούσματα σε αρκετές κατασκηνώσεις της χώρας.

 

 

Με πληροφορίες από GRTimes.gr