Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Θετικοί 11 ταξιδιώτες - Από 3.611 τεστ που έχουν ελεγχθεί

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Θετικοί 11 ταξιδιώτες - Από 3.611 τεστ που έχουν ελεγχθεί Facebook Twitter
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Θετικοί 11 ταξιδιώτες σε 3.611 τεστ (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν 11 ταξιδιώτες που έφτασαν στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. θετικά βρέθηκαν 11 από τα συνολικά 3.611 τεστ που έχουν ήδη ελεγχθεί.

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 6.500 μοριακά τεστ,στους επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων από την 1η Ιουλίου, που ξεκίνησε το μέτρο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των 11 κρουσμάτων υπάρχουν τρεις γυναίκες από τη Σουηδία, τη Σερβία και τη Ρουμανία καθώς και ένα ένα ζευγάρι Ελλήνων.

Οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους ενώ οι ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία και δωμάτια καραντίνας, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 28 νέα κρούσματα. Αναλυτικά, τα 10 κρούσματα προέρχονται από την Ξάνθη, τα 2 από την Καστοριά, τα 2 από τη Ροδόπη, τα 3 από τη Δράμα, το 1 από την Κοζάνη, τα 2 από τη Λάρισα, το 1 από την Αττική.

Τα υπόλοιπα 7 κρούσματα είναι εισαγόμενα. Από αυτά 2 εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα και 1 στην Κάρπαθο (ταξιδιώτης από ΗΠΑ).

Τα υπόλοιπα 4 εισαγόμενα κρούσματα προέρχονται ένα από τη Βουλγαρία, ένα από τη Βοσνία, ένα από την Αλβανία και ένα από την Ινδία μέσω πτήσης από την Ολλανδία.

Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ