Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 113 οι νεκροί - Πληροφορίες για 3 ακόμα θανάτους

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 113 οι νεκροί - Πληροφορίες για 3 ακόμα θανάτους Facebook Twitter
EPA
0

Στους 113 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Ένας 68χρονος άνδρας κατέληξε την Κυριακή του Πάσχα από τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα που επιβάρυναν την υγεία του. Νωρίτερα, δύο ακόμη άνθρωποι είχαν χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Τα θύματα του κορωνοϊού είναι ένας άνδρας 65 ετών, ο οποίος κατέληξε στις 04:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος που κατέληξε στο Σωτηρία.

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα πρόκειται για έναν 54χρονο, επαγγελματία οδηγό, που πρόσφατα επέστρεψε από ταξίδι στη Ρωσία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM