Σεισμός

To πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία - Οδηγός που επέστρεψε από τη Ρωσία

To πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία - Οδηγός που επέστρεψε από τη Ρωσία Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένας 54χρονος άνδρας είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 54χρονο επαγγελματία οδηγό από τη Λαμία ο οποίος είχε  ταξιδέψει πρόσφατα σε Ρωσία και Πολωνία. Ο 54χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα τη Μ. Τετάρτη, ενώ στη Λαμία έφτασε τη Μ. Παρασκευή και χθες, Μ. Σάββατο, επισκέφθηκε το νοσοκομείο της περιοχής με συμπτώματα κορωνοϊού όπου και νοσηλεύεται σε ειδική πτέρυγα. Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι το δείγμα που εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ είναι θετικό. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως νοσηλεύεται με πυρετό και δύσπνοια και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται μέτρια. 

Ο 54χρονος είχε και συνοδηγό στο ταξίδι, ο οποίος αποβιβάστηκε στην Κατερίνη όπου διαμένει. Ο συνοδηγός έχει ενημερωθεί και ελέγχεται, όπως και το περιβάλλον του. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιβεβλημένη ιχνηλάτηση των επαφών. 

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM