Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Κατέληξε 37χρονος ασθενής στο Σωτηρία - Στους 160 οι νεκροί

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Κατέληξε 37χρονος ασθενής στο Σωτηρία - Στους 160 οι νεκροί Facebook Twitter
0

Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε στη χώρα, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 160.

Πρόκειται για το τρίτο θύμα σήμερα, έναν 37χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση, έπασχε από σπαστική τετραπληγία.

Νωρίτερα, είχαν χάσει τη ζωή τους δύο γυναίκες που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Η πρώτη γυναίκα, ηλικίας 73 ετών, κατέληξε το πρωί της Παρασκευής στο ΝΙΜΤΣ και ήταν από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι».

Η δεύτερη γυναίκα ήταν ηλικίας 57 ετών και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», από πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ είχε και εκείνη υποκείμενα νοσήματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM