Κορωνοϊός στην Ελλάδα: «Διάθεση ακινήτων σε γιατρούς & νοσηλευτές χωρίς μίσθωμα»

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: «Διάθεση ακινήτων σε γιατρούς & νοσηλευτές χωρίς μίσθωμα» Facebook Twitter
1

Την διάθεση ακινήτων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό γνωστοποίησε μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών - real estate, Θέμης Μπάκας.

Όπως είπε ο κ. Μπάκας, την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας προχωρά σε προσλήψεις, πολλοί ιδιοκτήτες προσφέρουν τα ακίνητά τους σε ιατρικό προσωπικό και πολίτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό και, ενώ πρέπει να τεθούν σε 14ημερη αυτοαπομόνωση για λόγους δημόσιας υγείας, δεν έχουν που να μείνουν.

Επισήμανε δε ότι η πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομίας Διαμοιρασμού, κα Δήμα, έχει αναφέρει ότι δίνονται εντελώς δωρεάν καταλύματα, με κοστολόγιο μόνο τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και τα κοινόχρηστα «χωρίς κανένα μίσθωμα». 

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: «Διάθεση ακινήτων σε γιατρούς & νοσηλευτές χωρίς μίσθωμα» Facebook Twitter

Όπως είπε ο κ. Μπάκας, στην Ελλάδα είναι καταχωρημένα περίπου 130.000 καταλύματα με μίσθωση τύπου Airbnb και αρκετοί ιδιοκτήτες συμμετέχουν ενεργά και είναι αποφασισμένοι να «μην κοστολογούν τίποτα [...] για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί». 

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι σε κάθε ακίνητο γίνονται απολυμάνσεις και υπάρχουν κιτ αυτοπροστασίας, εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια