Κορωνοϊός: Και δεύτερος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες - 282 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Και δεύτερος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες - 282 οι νεκροί στην Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μεγαλώνει ο θλιβερός κατάλογος των νεκρών του κορωνοϊού στη χώρα μας, μετά το θάνατο άλλης μιας ασθενούς τα ξημερώματα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για 75χρονη γυναίκα που κατέληξε στις 5.30 τα ξημερώματα. Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα - όπως καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πρόκειται για το 24ό νεκρό από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και το 282ό θύμα του κορωνοϊού στη χώρα.

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγο νωρίτερα, την τελευταία της πνοή άφησε και μια 92χρονη από το γηροκομείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το γηροκομείο στον Εύοσμο. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα του κορωνοϊό από τον εν λόγω οίκο ευγηρίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα του Σαββάτου, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 11.386. 

Ο τελευταίος ημερήσιος απολογισμός ήταν 187 νέες μολύνσεις, από τις οποίες οι 68 καταγράφηκαν στην Αττική.

Από τις περιπτώσεις κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας έως τώρα, οι 2.219 μολύνσεις (19,5%) θεωρούνται σχετιζόμενες με ταξίδι από το εξωτερικό και οι 4.970 (43,7%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM