Χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα και άλλες πόλεις, βγήκαν στα μπαλκόνια τους το βράδυ της Κυριακής για να χειροκροτήσουν τους ανθρώπους του συστήματος υγείας για τον αγώνα που δίνουν για τον κορωνοϊό.

 

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», αναφερόταν στο διαδικτυακό μέσω social media.

 

Σε πολλές συνοικίες και περιοχές η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και στις 9 ακριβώς πολίτες άναψαν τα φώτα και βγήκαν στις βεράντες για να χειροκροτήσουν.

 

Σε πολλές ακόμη πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και η Ξάνθη υπήρξαν πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

 

Κορωνοϊός: Χιλιάδες πολίτες στα μπαλκόνια της Αθήνας και άλλων πόλεων χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

 

Κορωνοϊός: Χιλιάδες πολίτες στα μπαλκόνια της Αθήνας και άλλων πόλεων χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές

 

 

Να σημειωθεί πως παρόμοιο κάλεσμα έγινε χθες στην Ισπανία ενώ σήμερα στις 9 το βράδυ οι Ιταλοί κλήθηκαν να βγουν στα παράθυρα με ένα φωτεινό αντικείμενο «για να λάμψει η χώρα» μέσω δορυφόρου.