Κορωνοϊός - Χανιά: Νέα κρούσματα σε κατασκήνωση

Χανιά: Νέα κρούσματα κορωνοϊού σε κατασκήνωση Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

«Συναγερμός» σήμανε σε κατασκήνωση στα Χανιά, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα με λοίμωξη covid-19.

Τα πρώτα κρούσματα, που αφορούν τρία μικρά αδέρφια, διαπιστώθηκαν την Κυριακή και επιβεβαιώθηκαν την Τρίτη, ενώ την ίδια ημέρα διαπιστώθηκε και μία τέταρτη μόλυνση, αναφέρει το Flashnews.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα παιδιά είχαν μπει τις τελευταίες μέρες στην κατασκήνωση και είχαν κάνει rapid test σε μικροβιολογικό εργαστήριο.

Οι γονείς των παιδιών με πιθανό κρούσμα ενημερώθηκαν άμεσα και έχουν ήδη μεταφέρει τους ανήλικους εκτός κατασκήνωσης.

Σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη διεύθυνση της κατασκήνωσης.

Με πληροφορίες από Flashnews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM