Κορωνοϊός: Αρνήθηκε να νοσηλευτεί ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς - Eπιδεινώθηκε η υγεία του

Κορωνοϊός: Αρνήθηκε να νοσηλευτεί ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς - Eπιδεινώθηκε η υγεία του Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Με κορωνοϊό νοσεί ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς και σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του επιδεινώθηκε. Ωστόσο, φέρεται να αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο παρά τους γιατρούς που πρότειναν το αντίθετο. 

Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr, ενώ μέχρι χθες το απόγευμα, σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, η κατάσταση του ήταν βελτιωμένη και σταθερή φέρεται τις βραδινές ώρες να υπήρξε επιδείνωση και οι θεράποντες ιατροί να έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αυτό, στο νοσοκομείο Αγρινίου έγιναν ετοιμασίες για την εισαγωγή του Μητροπολίτη ενώ κινητοποιήθηκε και η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου υπό τον συντονισμό της ΥΠΕ. Παρά ταύτα, μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης ο Μητροπολίτης Κοσμάς δεν είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει τον Μητροπολίτη εκφράστηκε από τον ίδιο άρνηση μεταφοράς σε νοσοκομείο, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ υγειονομικών και εκκλησιαστικών κύκλων. Μάλιστα, φέρεται να έγινε ακόμη και κουβέντα για ενδεχόμενη υποβολή αιτήματος για εισαγγελική παρέμβαση για την προστασία της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι από τη Μητρόπολη τηρείται σιγή ιχθύος, ενώ υπενθυμίζεται ότι και το γεγονός ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ανακοινώθηκε με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: 34 φωτιές σε ένα 24ωρο

Ελλάδα / Φωτιές σήμερα: 34 εστίες - Ευχαριστεί πιλότους και πυροσβέστες ο Κικίλιας

Ευχαριστώ θερμά τους πιλότους μας και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τις δύσκολες πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα, γράφει ο υπουργός
NEWSROOM