No.1

Κλειστή από τους πρόσφυγες η Εθνική οδός Λάρισας-Τρικάλων

Κλειστή από τους πρόσφυγες η Εθνική οδός Λάρισας-Τρικάλων Facebook Twitter
φωτογραφία από : Larissanet/ Σπ. Τσαντόπουλος
0

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να παραμένει η Εθνική οδός Λάρισας-Τρικάλων, στο ύψος του 17ου χλμ, καθώς από χθες το απόγευμα έχουν «εγκατασταθεί» εκεί με τις αποσκευές τους περίπου 500 Σύροι πρόσφυγες.

Οι πρόσφυγες οι οποίοι αποχώρησαν από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας που βρίσκεται στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης στον καταυλισμό, αλλά και συμβίωσης με τους Αφγανούς μετανάστες με τους οποίους δημιουργούνται συχνές εντάσεις.

Κλειστή από τους πρόσφυγες η Εθνική οδός Λάρισας-Τρικάλων Facebook Twitter
φωτογραφία από : Larissanet/ Σπ. Τσαντόπουλος


Βασικό αίτημά τους είναι να φύγουν από την περιοχή και να πάνε είτε σε άλλο καταυλισμό είτε στην Ειδομένη ελπίζοντας ότι θα ανοίξουν τα σύνορα.


Η Αστυνομία έχει εκτρέψει την κυκλοφορία των οχημάτων από χθες το βράδυ προτείνοντας εναλλακτικές διαδρομές.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM