Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε κεντρικές οδούς της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε κεντρικές οδούς της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Παρά την άρση των προγραμματισμένων για σήμερα κινητοποιήσεων σε μέσα μεταφοράς η κίνηση στου δρόμους της Αθήνας είναι για ακόμη μια μέρα επιβαρυμένη. 

Συγκεκριμένα αυξημένη κίνηση καταγράφεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στην άνοδο, στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα καθόδου, στην λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη. 

Αυξημένη η κίνηση και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, ενώ αντίστοιχη κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη) από Δυρραχίου έως Αχαρνών. 

Όσον αφορά στην Αττική οδό καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. και 5'-10΄ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Δείτε αναλυτικά την κίνηση εδώ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM