Κίνηση στους δρόμους: 14 χλμ ουρά στον Κηφισό- Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Ακινητοποιημένο όχημα Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στον Κηφισό.

Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Κηφισού υπάρχει σημαντική κίνηση στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, στην κάθοδο από τη Νέα Κηφισιά έως το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα και στον Σκαραμαγκά.

Η ουρά των οχημάτων υπολογίζεται στα 14 χιλιόμετρα λόγω ακινητοποιημένου οχήματος στην αριστερή λωρίδα αλλά και εξαιτίας των εργασιών στην κάθοδο της Κηφισού. Την ίδια ώρα, μικρότερο μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην άνοδο του Κηφισού.

Επίσης, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά καθώς και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ αλλά και στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Τέλος, στην Αττική οδό η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά, ωστόσο γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης μετά τον κόμβο στον περιφερειακό Αιγάλεω έως τον κόμβο Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα με την αριστερή λωρίδα κλειστή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM