ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Κηφισιά: Διέρρηξαν σπίτι αδελφού πρώην πρωθυπουργού, δίπλα στο δικό του που φυλάσσεται

Κηφισιά: Διέρρηξαν σπίτι αδελφού πρώην πρωθυπουργού, δίπλα στο δικό του που φυλάσσεται Facebook Twitter
0

Διαρρήκτες κατόρθωσαν να εισβάλλουν στο σπίτι αδελφού πρώην πρωθυπουργού, που βρίσκεται στην Κηφισιά, δίπλα στο δικό του, το οποίο φυλάσσεται από αστυνομική δύναμη.

Οι διαρρήκτες δεν πτοήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική παρουσία στην περιοχή ή από τα συστήματα ασφαλείας του σπιτιού και εισέβαλαν στον χώρο, παίρνοντας, κατά πληροφορίες, κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 ευρώ, προτού εξαφανιστούν.

Η αστυνομία αναζητά τόσο τους διαρρήκτες όσο και τρόπους να βελτιωθεί το σχέδιο ασφαλείας της περιοχής, που αποδείχθηκε εν μέρει ανεπαρκές.
 

 
 
Ελλάδα
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM