Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό ανήλικης τουρίστριας

Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό ανήλικης τουρίστριας Facebook Twitter
1

Στη σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησαν οι Αρχές στην Κέρκυρα ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης τουρίστριας.


Ειδικότερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται 32χρονος αλβανικής καταγωγής που φέρεται ότι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου αποπλάνησε και βίασε 14χρονη Βρετανίδα η οποία παραθέριζε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας στην περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ο οποίος εργαζόταν στο ξενοδοχείο που διέμενε η 14χρονη, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης έπειτα από καταγγελία της ίδιας ότι την αποπλάνησε και τη βίασε.

Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς να έχει άδεια παραμονής, φέρεται να ομολόγησε ότι συνευρέθη ερωτικά με τη 14χρονη τουρίστρια αλλά ότι αυτό έγινε με τη θέλησή της, όπως δήλωσε στην Ασφάλεια Κέρκυρας. Τη Δευτέρα ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια