Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό ανήλικης τουρίστριας

Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό ανήλικης τουρίστριας Facebook Twitter
1

Στη σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησαν οι Αρχές στην Κέρκυρα ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης τουρίστριας.


Ειδικότερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται 32χρονος αλβανικής καταγωγής που φέρεται ότι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου αποπλάνησε και βίασε 14χρονη Βρετανίδα η οποία παραθέριζε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας στην περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ο οποίος εργαζόταν στο ξενοδοχείο που διέμενε η 14χρονη, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης έπειτα από καταγγελία της ίδιας ότι την αποπλάνησε και τη βίασε.

Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς να έχει άδεια παραμονής, φέρεται να ομολόγησε ότι συνευρέθη ερωτικά με τη 14χρονη τουρίστρια αλλά ότι αυτό έγινε με τη θέλησή της, όπως δήλωσε στην Ασφάλεια Κέρκυρας. Τη Δευτέρα ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια