Κάτω Πατήσια: Ιερέας επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και τις ξυλοκόπησε για τα κοινόχρηστα

Ιερέας επιτέθηκε σε δυο γυναίκες και τις ξυλοκόπησε Facebook Twitter
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας φέρεται να εξύβρισε και τους αστυνομικούς
0

Επεισόδιο σημειώθηκε σε πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών. Ιερέας διαπληκτίστηκε με δύο γυναίκες και σύμφωνα με καταγγελίες τους επιτέθηκε.

Ο ιερέας διαθέτει διαμέρισμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και οι δύο γυναίκες ήταν η υπεύθυνη της εταιρείας διαχείρισης κοινοχρήστων του κτιρίου μαζί με την κόρη της.

Σύμφωνα με τις αναφορές που επικαλείται το πρώτο θέμα, η ένταση σημειώθηκε κατά την ετήσια γενική συνέλευση της πολυκατοικίας με αντικείμενο θέματα που αφορούν το κτίριο, όπως επισκευές αλλά και για το θέμα της θέρμανσης.

Κατά πληροφορίερς, ο ιερέας ζήτησε από την υπεύθυνη της εταιρείας διαχείρισης να αναρτήσει σε κοινή θέα τα ονόματα των ενοίκων που οφείλουν κοινόχρηστα.

Όταν η υπεύθυνη της εταιρείας διαχείρισης του εξήγησε ότι αυτό απαγορεύεται από το νόμο λόγω προσωπικών δεδομένων ο ιερέας αντέδρασε. «Έκανε σαν να τον διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα» λέει στο protothema.gr η γυναίκα. «Με γράφετε στα α*****»  σας» εξοργίστηκε ο ιερέας ουρλιάζοντας, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της υπεύθυνης της εταιρείας διαχείρισης.

«Η επόμενη κίνηση του ήταν να μας μουντζώσει» προσθέτει. Τότε και οι δυο γυναίκες απάντησαν, «εσύ τώρα είσαι παππάς και θα πας να λειτουργήσεις;». Ο ιερέας, σύμφωνα με την καταγγελία πλησίασε την κόρη της διαχειρίστριας και άρχισε να την χτυπά δυνατά στα χέρια της ρίχνοντας κάτω το κινητό της τηλέφωνο.

«Μετά άρχισε να πηδάει πάνω από το τηλέφωνο για να το καταστρέψει ενώ συνέχισε να την χτυπάει σε όλο το σώμα» λέει στο protothema.gr η μητέρα της και προσθέτει: «Εμένα με έπιασε από το μαλλί και μου ξερίζωσε μία τούφα. Οι υπόλοιποι ένοικοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όμως ο ιερέας ήταν σε κατάσταση αμόκ. Καλέσαμε την αστυνομία και έπειτα από λίγο τον συνέλαβαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας φέρεται να εξύβρισε και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM