Καθηγήτρια πήγε στο σχολείο μεθυσμένη

Καθηγήτρια πήγε στο σχολείο μεθυσμένη Facebook Twitter
1

Για μάθημα υπό την επήρεια αλκοόλ πήγε σε ΕΠΑΛ καθηγήτρια για να μεταφερθεί τελικά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια από τον διευθυντή του ΕΠΑΛ ζητήθηκε εγγράφως η ιατρική διάγνωση από τις εξετάσεις που έγιναν στην εκπαιδευτικό ενώ σε βάρος της διατάχθηκε ΕΔΕ, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο διευθυντής.

Το νοσοκομείο ζήτησε, σύμφωνα με το Έθνος, από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων την άδεια για να διαβιβάσει τα στοιχεία στον διευθυντή του ΕΠΑΛ. Η Αρχή έδωσε την άδεια για τη χορήγηση βεβαίωσης σχετικά με τη διάγνωση και τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων της εκπαιδευτικού καθώς και απάντηση για το αν νοσηλεύτηκε ή όχι.

Στην απόφαση επισημαίνεται ότι το νοσοκομείο υποχρεούται να χορηγήσει τα προσωπικά δεδομένα της εκπαιδευτικού στον διευθυντή του Λυκείου, κρίνοντας ότι επιτρέπεται η επεξεργασία τους όταν πρόκειται για άσκηση ή υπεράσπιση δικαιώματος ενώπιον δικαστηρίου ή πειθαρχικού οργάνου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια