Κατερίνα Νοτοπούλου και Ντάνος μαζί ενάντια στο σχολικό bullying

Κατερίνα Νοτοπούλου και Ντάνος μαζί ενάντια στο σχολικό bullying Facebook Twitter
1

Η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο πλαίσιο ενός συνεδρίου για το σχολικό bullying.

Η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης και νυν υποψήφια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και ο πρώην νικητής του Survivor και νυν συγγραφέας «Ντάνος», όπως είναι ευρύτερα γνωστός, συμμετείχαν στο πρώτο συνέδριο για την εξάλειψη του σχολικού εκφοβισμού.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του γενικού διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS.

Η εκδήλωση αφορούσε τον σχολικό παιδικό εκφοβισμό- bullying και παρόντες ήταν επίσης άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών και της δημοσιογραφίας, με στόχο να υπάρξει συντονισμένη δράση για την εξάλειψη του φαινομένου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο @official_danos_ga βρέθηκε χθες στο "Βασιλικό Θέατρο " Θεσσαλονικης όπου διοργανώθηκε συνέδριο ενάντια στο bullying , στο οποίο μίλησε ??❤ ° ° ° (Photos by: @team_danos , @superdanos , @giorgos_aggelopoulos_friends ) (Ακολουθήστε για περισσότερο υλικό ➡️ @_ntanosforthewin) #teamaggelopoulos #danos #teamdanos #ntanos #ντανος #ntanosforthewin  #survivor #skiathos #giorgosaggelopoulos #survivorgreece #survivorman  #γιωργοςαγγελοπουλος #survivorgr #skiathosisland #danakia #danakiafamily #tatouaz #danoslife #alphatv #alphatvcyprus #season2 #alphanewseason  #thisisdanos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Aggelopoulos Fans (@_ntanosforthewin) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη .... #paidiamiliste #thessaloniki #vasilikotheatro #stopbullying #Giorgosaggelopoulos #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos(Danos)Angelopoulos FP (@superdanos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το ξενοδοχείο που φιλοξένησε την διαμονή των ομιλητών για την εκστρατεία κατά του παιδικού εκφοβισμού ! #thessaloniki #capsis_hotel #giorgosaggelopoulos #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos(Danos)Angelopoulos FP (@superdanos) στις

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ