Κατάθεση Δήμητρας Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της

Κατάθεση Δήμητρας Πισπιρίγκου: Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της Facebook Twitter
0

Πεπεισμένη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα εμφανίστηκε η αδελφή της, Δήμητρα, στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ. 

Για περίπου 9 ώρες την Τρίτη η αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας απαντούσε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. 

«Μας έχουν τρελάνει οι γιατροί, ο καθένας λέει και από μια διαφορετική άποψη και θα πρέπει να βρεθεί ποιοι δεν τα λένε σωστά και να αποδοθούν σοβαρές ευθύνες», φέρεται να υποστήριξε η θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έδωσε αναλυτική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας και σε πολλά σημεία ανέφερε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ την εγκληματική ενέργεια πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών. 

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για τον θάνατό τους να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται», φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

«Ακόμα και τώρα είμαι 1.000.000% πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα κακό στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά, γιατί έβλεπα πώς ήταν απέναντί τους και πώς τα κοιτούσε», ανέφερε ακόμη. 

Αναφορικά με τη δολοφονία της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου επανέλαβε αυτά που είχε αναφέρει στην κατάθεσή της. Ό,τι ήταν εκείνη που βρήκε το παιδί νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, προτού καλέσουν στο ΕΚΑΒ. Επίσης, επέμεινε ότι εκείνη τη νύχτα και το επίμαχο πρωινό δεν άκουσε και δεν είδε κάτι που να της γεννήσει υποψίες. 

«Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» φέρεται να κατέθεσε.

Πέρα από τη δολοφονία της Ίριδας, οι αστυνομικοί εστίασαν και στα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε ότι οι καβγάδες ήταν τόσο συχνοί και με τέτοια ένταση, που είχε συμβουλεύσει την αδελφή της να χωρίσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, για το καλό των παιδιών.

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις- της είπαμε χαρακτηριστικά- η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει» φέρεται να είπε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εκτίμησε ότι πηγή των προβλημάτων ήταν οι «εξωσυζυγικές σχέσεις» του Μάνου Δασκαλάκη. «Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν», συμπλήρωσε. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ