Κατάπιε την ηρωίνη στο αεροδρόμιο για να μην τον συλλάβουν

Κατάπιε την ηρωίνη στο αεροδρόμιο για να μην τον συλλάβουν Facebook Twitter
0

Ηρωίνη βάρους 108 γραμμαρίων έκρυβε μέσα στο έντερό του ένας 32χρονος που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ύστερα από έλεγχο που έγινε στον 32χρονο διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 17 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.


Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και κατόπιν εξετάσεων, εντοπίστηκε στο έντερό του συσκευασία η οποία περιείχε 108 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και κατασχέθηκε.


Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM