Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο

Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο Facebook Twitter
3
Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο Facebook Twitter

Καρχαρία μήκους 7,5 μέτρων έπιασε στα δίχτυα του ψαράς στην περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο.

Ο καρχαρίας πιάστηκε σύμφωνα με το plomarinews.gr, σε βάθος 350 μέτρων, σε απόσταση 6 μιλίων από το Πλωμάρι προς τα Βατερά.

To είδος αυτό είναι γνωστό ως «σαπουνάς», είναι ακίνδυνο και μπορεί να φτάσει σε μήκος ακόμη και τα 12 μέτρα.

Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο Facebook Twitter

Για να μεταφερθεί το καρχαριοειδές στο λιμάνι ι χρειάστηκε η συνδρομή άλλων από άλλες ψαρόβαρκες.

Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο Facebook Twitter
Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο Facebook Twitter
Καρχαρίας 7,5 μέτρων πιάστηκε στη Λέσβο Facebook Twitter
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
απ'οτι βλεπω απο τα δοντια του, εχει μπαλαινες σαν της φαλαινας. Αρα προκειται για ενα φαλαινοκαρχαρια, που τρεφεται με πλαγκτον. Φυσικα οπως αναφερει και ο Μποσκο, επικινδυνο ξεπινικυνδυνο, αμα το δεις αυτο το "ψαρι" διπλα σου ξαφνικα με ολα του τα 7μισι μετρα του (που ναναι και 12),και τη στοματαρα ορθανοιχτη να βοσκει πλαγκτον, οχι απλα εχεις βγει οξω σε χρονο ΝΤΕ-ΤΕ , αλλα μεχρι και την παρνηθα εχεις παει τρεχοντας.