Καλλιεργούσε κάνναβη σε εγκαταλειμμένο σπίτι στη Λαμία

Καλλιεργούσε κάνναβη σε εγκαταλειμμένο σπίτι στη Λαμία Facebook Twitter
0

Την πρακτική -αλλά και επικίνδυνη- λύση ενός εγκαταλειμμένου σπίτι βρήκε ένας 45χρονος στη Λαμία για να καλλιεργεί την κάνναβη του, προφανώς για εμπορικούς σκοπούς.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι στη συνοικία των Αγ. Θεοδώρων μετά από πληροφορίες, βρήκαν συνολικά 80 δενδρύλια, το ύψος των οποίων δεν ξεπερνούσε το μισό μέτρο.

Ο 45χρονος Λαμιώτης βρέθηκε μετά από λίγη ώρα και συνελήφθη και όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές για παρόμοιο λόγο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM