Καλλιακμάνης για Νέα Σμύρνη: «Τρομοκρατικό χτύπημα, όχι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

Καλιακμανης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

«Τρομοκρατικό χτύπημα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, την διπλή δολοφονία σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

«Το χτύπημα στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν απλά ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια διπλή δολοφονία, ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα», είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Zoigr» με την Χριστίνα Βίδου.

«Ο πολίτης που ταυτίζεται με τους ανθρώπους που πίνουν καφέ εκεί, αρχίζει και φοβάται, τρομοκρατείται. Λέει τι γίνεται; Μπορεί να πίνω καφέ και να με βρει μια αδέσποτη σφαίρα. Δεν είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που τρώει ο ένας τον άλλον. Κινδυνεύουν πλέον και πρόσωπα που ίσως να μην εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά που μπορεί να τους δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά τους», εξήγησε.

Επιπλέον τόνισε την ανάγκη η δημόσια και κρατική ασφάλεια να λειτουργήσει με βάση τις πληροφορίες.

«Οι αστυνομικοί», είπε, «πρέπει να βγουν πάλι στο κυνήγι των μπράβων, όπως το κάνουν, και με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν, να διαχειρίζονται τις πληροφορίες που έχουν. Να προλαβαίνουν τέτοια περιστατικά και επιτέλους τέτοια κυκλώματα να εντοπιστούν».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM