Κακοκαιρία Ζηνοβία: Χάος στην Αθηνών-Λαμίας - Κλειστή και στα δύο ρεύματα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Χάος στην Αθηνών-Λαμίας - Κλειστή και στα δύο ρεύματα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης Facebook Twitter
Κλειστή αυτή την ώρα η Εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας
0

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 17:00 διεκόπη η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των διοδίων Αφιδνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας παραμένουν αποκλεισμένα για φορτηγά και λεωφορεία, από την περιοχή των διοδίων στις Αφίδνες μέχρι την Τραγάνα της Φθιώτιδας.

Προβλήματα καταγράφονται, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Καπανδριτίου και της Μαλακάσας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

 

Παράλληλα, όλα τα ΚΤΕΛ από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, έχουν ακυρώσει τα δρομολόγιά τους προς Αθήνα, χωρίς οι οδηγοί τους να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου.

Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην περιοχή του Μαρτίνου και της Υλίκης με την ίδια ένταση. 

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό 20χρονου στα Δερβενοχώρια

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Δερβενοχωρίων στη Βοωτία για τον απεγκλωβισμό 20χρονου οδηγού που έχει κολλήσει στα χιόνια.

Ο νεαρός επικοινώνησε με το νούμερο έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας ότι το όχημά του κόλλησε 4 χιλιόμετρα πάνω από τα Σκούρτα στη θέση «Τσιγκουράτι», περίπου στις 12 το μεσημέρι ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. Προσπάθησε μάλιστα να βρει τρόπο να απεγκλωβιστεί, ωστόσο το χιόνι πλέον στο σημείο είναι υπερβολικά πολύ και ειδοποίησε όσο είναι ακόμη μέρα με το κινητό του.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Οινοφύτων με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυρονόμο Γιαννόπουλο και της 7ης ΕΜΑΚ όμως ακόμη και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Έτσι ειδοποιήθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 1η ΕΜΑΚ που ελπίζουν ότι θα μπορέσει να προσεγγίσει το εγκλωβισμένο άτομο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ