Κακοκαιρία: Ραγδαία αλλαγή τις επόμενες ώρες - Πού και πότε θα χιονίσει

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή τις επόμενες ώρες - Πού και πότε θα χιονίσει Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Δριμύ κρύο και χιόνια φέρνει η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες ενώ η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων.

Χιόνια, ισχυροί άνεμοι και έντονο κρύο αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας που θα πλήξει  τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανάρτησε στα social media χάρτη πρόγνωσης χιονόπτωσης για τις επόμενες ώρες, αναφέροντας παράλληλα, πως χιόνια θα πέσουν μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα στην Αττική. Όπως φαίνεται στον χάρτη, τα χιόνια αναμένεται να πέσουν σε Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα «χτυπήσει» τη χώρα μας από την Παρασκευή και θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι υπάρχει πιθανότητα το Σάββατο και την Κυριακή να χιονίσει και στην Αττική, ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, δηλαδή στα βόρεια προάστια, αλλά ακόμη και στο κέντρο της πόλης να σημειωθούν κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» στα βόρεια προάστια.


Από την πλευρά της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας εκδόθηκε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για σήμερα, οι οποίοι θα κινηθούν αργά από τα ανατολικά. Στο νοτιοανατολικό και το βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι 8 με 9 μποφόρ, στον Σαρωνικό αλλά και στα δυτικά της Κρήτης οι άνεμοι θα είναι μεταξύ 7 και 8 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM