Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία - Λίστα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία - Λίστα Facebook Twitter
0

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει την χώρα.

Αναλυτικά, με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία σε Αττική, Χαλκιδική, Εύβοια, Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, όπως και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας σε Αττική, Χαλκιδική, Εύβοια και Κέρκυρα, με εγκύκλιο που υπέγραψε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Κατά τόπους περιφερειακές αρχές αποφάσισαν να μην λειτουργήσουν τα σχολεία σε περιοχές που είτε επλήγησαν ήδη από τη σφοδρή κακοκαιρία, είτε αναμένονται ισχυρά καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή. 

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και οι παιδικοί σταθμοί στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας

Κλειστά, για δεύτερη ημέρα, θα είναι σήμρα και όλα τα σχολεία στο Μεσολόγγι, όπως και οι παιδικοί σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου. 

Στην Αργολίδα, κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, Άργους- Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας. Το ίδιο θα ισχύσει για τις σχολικές μονάδες στους δήμους Μονεμβασιάς, Ανατολικής Μάνης και Ευρώτα στη Λακωνία και για τα σχολεία στον δήμο Τρίπολης, στην Αρκαδία

Παράλληλα, δεν θα ανοίξουν ούτε τα σχολεία- όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης- στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, για προληπτικούς λόγους θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, Νεμέας, Σικυωνίων και Κορινθίων. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ