Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν Facebook Twitter
0

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν από χθες το απόγευμα στην Εύβοια

Σύμφωνα με το τοπικό evima.gr ο 69χρονος εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων, ο 69χρονος βοσκός βρέθηκε νεκρός κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

O 69χρονος βοσκός φέρεται να είχε καλέσει την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια, καθώς είχε εγκλωβιστεί. Το πτώμα του εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού, μακριά από το όχημα του που είχε εντοπιστεί νωρίτερα κομματιασμένο. 

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, ο γιος του 70χρονου είχε ειδοποιήσει τις αρχές ότι ο πατέρας του δεν είχε εμφανιστεί μετά την κακοκαιρία. Οι επιχειρήσεις αναζήτησης ξεκίνησαν το βράδυ και τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 2, βρέθηκε το αυτοκίνητό του σε «κομμάτια»

Το όχημα εντοπίστηκε σε σημείο ανάμεσα στα χωριά Μεσοχώρια και Στουπαίους, όπου διέμενε ο 70χρονος. Σύμφωνα με το eviathema.gr το αυτοκίνητό του ηλικιωμένου είχε εντοπιστεί «κυριολεκτικά σε κομμάτια, τα οποία ήταν διάσπαρτα σε όλη την περιοχή.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM