Καιρός: 35άρια και αφρικανική σκόνη από αύριο

Καιρός: 35άρια και αφρικανική σκόνη από αύριο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πρόσκαιρη άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στη διάρκεια του διημέρου Κυριακής και Δευτέρας, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει τη μεταφορά σκόνης στη χώρα μας από τη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι μέγιστες θερμοκρασίες στα κεντρικά ηπειρωτικά την Κυριακή θα φτάσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Η πορεία των αερίων μαζών στο επίπεδο των 850 hPa (περίπου 1500 μέτρα από τη μέση στάθμη της θάλασσας), καθώς επίσης και οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από το Σάββατο 13/06 έως και τη Δευτέρα 15/06, πάνω από την Ευρώπη παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM