ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι ΑμεΑ έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι ΑμεΑ έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή - Το ίδιο ισχύει και για μένα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Συμμετέχοντας σε δρώμενα, μέσω του νέου της ιδρύματος, αλλά και μέσω social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο για θέματα εγκαυματιών και ΑμεΑ, μετά την επίθεση με οξύ που δέχτηκε και έδωσε νέα τροπή στη ζωή της. 

Όπως παραδέχεται η ίδια, δέχεται συχνά ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. Μέσω ανάρτησης της στο TikTok η ίδια μίλησε ανοιχτά, διαμηνύοντας πως τα ΑμεΑ έχουν φυσιολογική ερωτική ζωή. 

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας» λέει στην ανάρτησή της.

Και προσθέτει: «Δεύτερον, θα πρέπει, νομίζω, κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

@ioannapaliospirou Replying to @stefanakismanos #σχεση #αναπηρια #ζωη #αξια #fy #fyp #fypgreece #τικτοκ_ελλαδα ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ