Ηλεία: Τρία πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη - Αναζωπύρωση στην περιοχή Μιράκα στην Αρχαία Ολυμπία

Ηλεία: Τρία πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη - Αναζωπύρωση στην περιοχή Μιράκα Αρχαίας Ολυμπίας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Τρία πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Ηλεία.

Δύο πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και ένα τρίτο στο δήμο Πύργου, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Συγκεκριμένα, στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του Λάλα, όπου νωρίτερα η φωτιά προκάλεσε ζημιές.

Επίσης, μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και στο μέτωπο που καίει στην περιοχή Μιράκα, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Αρχαίας Ολυμπίας. Το συγκεκριμένο πύρινο μέτωπο δε, σύμφωνα με την ΕΡΤ πριν από λίγο αναζωπυρώθηκε.

Στο δήμο Πύργου, βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Κολίρι, όπου εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να την περιορίσουν και να μην κινηθεί προς την γειτονική περιοχή, Βαρβάσαινα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM