Η TUI ακυρώνει τα πακέτα διακοπών από τη Φινλανδία για Κρήτη και Ρόδο

Η TUI ακυρώνει τα πακέτα διακοπών από τη Φινλανδία για Κρήτη και Ρόδο Facebook Twitter
ΕPA
0

Η TUI Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τα πακέτα διακοπών προς την Ρόδο και την Κρήτη, έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση της TUI ισχύει έως τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη στην ίδια κίνηση- ακύρωση των ταξιδιών προς Κρήτη και Ρόδο- είχε προχωρήσει η Aurinkomatkat, μετά την ανακοίνωση της φινλανδικής κυβέρνησης για ταξιδιωτικούς περιορισμούς που αφορούν και τη χώρα μας.

Την Τετάρτη η Φινλανδία ανακοίνωσε ότι θα περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα τα ταξίδια προς τη χώρα από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισλανδία, την Μάλτα, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Ιρλανδία, το Σαν Μαρίνο και την Ιαπωνία.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι όσοι επιστρέφουν στη Φινλανδία από τα συγκεκριμένα κράτη θα μπαίνουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων, η TUI Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι «ακυρώνουμε όλα τα ταξίδια διακοπών μας στην Κρήτη και τη Ρόδο έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτό ισχύει και για τις αναχωρήσεις αυτής της εβδομάδας».

Η εταιρεία σημείωσε ότι είναι σε επαφή με τους πελάτες της των οποίων ακυρώνονται τα ταξίδια, για να προσφέρει τη δυνατότητα αναβολής των διακοπών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ