Η παρέλαση στην Γαύδο είχε τρεις μαθητές και μία τεράστια σημαία

Η παρέλαση στην Γαύδο είχε τρεις μαθητές και μία τεράστια σημαία Facebook Twitter
1

Στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, την ακριτική Γαύδο γιορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου με την μαθητική παρέλαση στην οποία έλαβαν μέρος τρεις μαθητές.

Η συγκινητική μαθητική παρέλαση στο μικρό νησί πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, με τη δασκάλα να συνοδεύει τα παιδιά στη διαδρομή, κρατώντας την ελληνική σημαία, τιμώντας τους προγόνου, που έχασαν την ζωή τους στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο μέλλον για το έθνος.


«Η παρέλαση του Δημοτικού Σχολείου Γαύδου ... !!! Συγχαρητήρια .... Χρόνια Πολλά ... !!!!», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο ένας κάτοικος του νησιού.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM