Τη χρηματική συνεισφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ προκειμένου να πληρωθεί η εγγύηση των 60 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο πρόεδρος της Νίκος Φωτόπουλος ζητά η ΓΕΝΟΠ.

 

Τη συνεισφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000 ευρώ που έχει οριστεί ως εγγύηση για το πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο, ζητά η επιτροπή στήριξης εργαζομένων στην επιχείρηση.

 

 «Με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας», αναφέρει η επιτροπή στήριξης των εργαζομένων και καλεί τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ να καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό ως τις 20 Μαίου, από 1 ως 50 ευρώ. Το ποσό θα επιστραφεί όταν υπάρξει άρση της εγγύησης.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή στα τέλη του προηγούμενου μήνα με την υποχρέωση να καταβάλει εγγύηση 60.000 ευρώ και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

 

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας και ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος της ΔΕΗ καθώς επίσης της απάτης με αφορμή τις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν από την επιχείρηση στον συνδικαλιστικό φορέα κατά την περίοδο έως το 2010.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr