Η Ελληνική Αστυνομία «επιστρατεύει» το Netflix για τις διαδικτυακές απάτες

Η Ελληνική Αστυνομία «επιστρατεύει» το Netflix για τις ηλεκτρονικές απάτες Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi/Αρχείο
0

Η Ελληνική Aστυνομία επιστρατεύει το Netflix για την προστασία των πολιτών απέναντι στις διαδικτυακές απάτες.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της καλεί το Netflix να ξαναβάλει την υπόθεση με τον απατεώνα του Tinder στο Top 10 «για να προσέχει ο κόσμος» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αλλιώς ενημερωνόμαστε από το https://t.co/UFXEHbf0cD» γράφει η ανάρτηση παραπέμποντας στο link για τις απάτες μέσω διαδικτύου.

Στην ίδια ανάρτηση η ΕΛΑΣ γνωστοποιεί ακόμα ότι ταυτοποιήθηκαν 5 δράστες, οι οποίοι μέσω social media εξαπατούσαν τα θύματά τους καταφέρνοντας τελικά να αποσπάσουν περισσότερα από 160.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2025

Ελλάδα / Παράλληλο Μηχανογραφικό 2025: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Οι ΣΑΕΚ αποτελούν δημόσιες σχολές μεταλυκειακής εκπαίδευσης που εντάσσονται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων στο Επίπεδο 5 - Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής
LIFO NEWSROOM