Η 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε το Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα, «ξύπνησε» από το κώμα και έπιασε το χέρι της μητέρας της. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γιατροί επαναφέρουν το παιδί, που είχε δεχθεί σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή της Ανάστασης και έκτοτε βρίσκεται σε καταστολή. Η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της κι έπιασε το χέρι της μητέρας της, ενώ οι γονείς της κλαίνε από συγκίνηση. Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση.

 

 

 

«Έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι», δήλωσε στα Μέσα ο πατέρας. «Περιμένω να αλλάξει ο νόμος για τις μπαλωθιές τώρα, να μη βρεθεί κανένας άλλος γονιός στη θέση μου. Το ζητάω εγώ που βασανίζομαι με την κορούλα μου», είπε και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. 

 

Το κορίτσι επισκέφθηκε προχθές και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισήμανε πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιδείνωση συνιστά λόγο αισιοδοξίας για την ιατρική ομάδα παράλληλα δήλωσε πως συνομίλησε με τους θεράποντες γιατρούς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι για πρώτη φορά «παρουσιάζεται μία χαραμάδα ελπίδας». Προσέθεσε πως εάν συνεχιστεί η βελτίωση θα πρόκειται για βήμα προς τα εμπρός. Κάλεσε όλους τους πιστούς να ευχηθούν από καρδιάς το παιδάκι να ξαναπαίξει στην αυλή του.