Χρυσοχοΐδης: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ

Χρυσοχοΐδης: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας «είναι κάτι που θα το δούμε».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ FM, ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για το αν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα γενικό αυστηρό απαγορευτικό για δύο εβδομάδες. Όπως είπε, «βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής, όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις».

«Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

«Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις» επεσήμανε ο υπουργός. «Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά» σημείωσε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη, έχει σημάνει «συναγερμός» καθώς το ιικό φορτίο στα λύματα βρέθηκε αυξημένο κατά 50%.

Πανεπιστημιακή αστυνομία

«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις να ασκεί βία στα πανεπιστήμια και να πουλά ναρκωτικά» δήλωσε εξάλλου ο Μιχάλης Χρυσοχοϊκής αναφορικά με την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

«Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία», πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ