Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια παραισθησιογόνων μανιταριών

Χαλκιδική: Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια παραισθησιογόνων μανιταριών Facebook Twitter
0

Παραισθησιογόνα μανιτάρια καλλιεργούσαν τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν στη Χαλκιδική από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο 20χρονοι και ένας 25χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε 225 παραισθησιογόνα μανιτάρια, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 0,3 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια ζυγαριά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός 20χρονου, σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 παραισθησιογόνα μανιτάρια και μία πλαστική συσκευή υδροπονικής καλλιέργειάς τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο παραπάνω 20χρονος καλλιέργησε κατά τον μήνα Απρίλιο στην οικία του και μετέφερε με τη συνδρομή του 25χρονου τα μανιτάρια. Επίσης, οι προαναφερόμενοι προμηθεύτηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από περιοχή της Θεσσαλονίκης, την οποία έκαναν χρήση και οι τρεις συλληφθέντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM