Σκάνδαλο στη Χαλκιδική: «Είχα βάλει κάμερες για να ξέρω αν γίνονται κλοπές» υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Χαλκιδική: «Είχα βάλει κάμερες για να ξέρω αν γίνονται κλοπές» λέει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

«Λουκέτο» στο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής όπου είχε τοποθετηθεί κρυφή κάμερα. Η υπόθεση ήρθε στο «φως» από ζευγάρι που παρατήρησε κάτι παράξενο στο δωμάτιό του και οδήγησε σε αλυσιδωτές αντιδράσεις. 

Η κάμερα έμοιαζε με φορτιστή τηλεφώνου με θύρα usb και ήταν τοποθετημένη στο κομοδίνο. Μετά την καταγγελία του ζεύγους, ο ιδιοκτήτης της μονάδας ξήλωσε την ταμπέλα και έκλεισε τις πόρτες.

Η νεαρή που έκανε την καταγγελία μαζί με τον σύντροφό της, εργαζόταν για τον ιδιοκτήτη και εκείνος φέρεται να είχε προσφερθεί να τη φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο, μαζί με τον αγαπημένο της, για να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους το καλοκαίρι. 

Η κάμερα στο δωμάτιό τους ήταν ανοιχτή και κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές, σύμφωνα με το Mega. 

 

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές»

O ιδιοκτήτης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις τις Αρχές, αλλά φαίνεται ότι αρνηθεί τις κατηγορίες σε βάρος του.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου» είπε. 

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν χαθεί πράγματα από τα δωμάτια. Δεν μπήκαν οι κάμερες για άλλους σκοπούς. Στους πελάτες όμως, κανείς δεν έλεγε για τις κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια» δήλωσε, σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο μέσο. 

Οι υπάλληλοι έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους, ενώ η καταγγέλλουσα έκανε μήνυμα και ζητά την τιμωρία του επιχειρηματία. 

Ο άνδρας κατηγορείται για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων, αλλά δεν έχει συλληφθεί καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Οι συσκευές και το υλικό που βρέθηκαν στο κατάλυμα έχουν κατασχεθεί από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ